miercuri, 11 august 2010

"...Inteligenta inferioara Rockerilor...."

Romania o ia la vale rau....credeti-ma mentalitatea unora..ne fac de rusine.....si mai vorbiti de tigani care se duc si fac nustiu ce in Italia,Spania si pe unde mai merg ei.... Fiti atenti ce gasesc pe un site oarecare...o explicatie a manelelor...data de o rockerita :


" Mmm...manelele in general nu sunt pe placul prea multor persoane din cauza interpretilor. Adica uite-te si tu cine canta...un pitic cu un "zambet" de cal;asta e idolul vostru? Si tot asa in general manelele sunt ascultate de acele persoane numite "cocalari" si "pitipoance" ,si stim prea bine ce inseamna acele denumiri.Persoane cu o inteligenta inferioara rockerilor de exemplu.
Dar repet,nu fac generalizari spunand ca asa sunt toti,mai sunt si exceptii."


Stiti ce? Mai dao in masa de treaba la propriu si la figurat :)))) adevarui ca is pe jos decate ori citesc aceasta bucata! DECI NU MAI ESTE VORBA DE VERSURI,INTERPRETARE SI ALTE ASPECTE CI DE ASPECTUL INTERPRETILOR DE MANELE !!!!:))))))))))))))))))))))))))))))))))
Credeti-ma, ma minunez ce gandirea unora....pai ea asculta rock,e o ea , stim prea bine costumatia rockerilor..machiaje..posibil unghii negre gen emo...si multe altele depinde de ce stil de rock asculta....si? le-a spus cineva ceva? Ia huiduit cineva?!
Si apoi  bucata urmatoare mi-a dat maxim din toate punctele de vedere 
          
Si tot asa in general manelele sunt ascultate de acele persoane numite "cocalari" si "pitipoance" ,si stim prea bine ce inseamna acele denumiri.Persoane cu o inteligenta inferioara rockerilor de exemplu.

Intalnim renumitele cuvinte "Cocalari" si "Pitipoance"....ba uni zic ca cocalarii....si pitipoancele sunt aceia care poarta lanturi groase..isi fac poze nustiu cum poarta tricouti armani si deastea....pai se respecta:))) Dar acum a mai iesit o varianta SUNT PERSOANE CU O INTELIGENTA INFERIOARA ROCKERILOR Doamne park traiesc drama unui film....da ce Rockerii sunt un fel de rasa suprema...si restu suntem prstii sau cum? Nu va dau satisfactia de a ma enerva,nu meritati!


 

3 comentarii:

  1. Da bah, rockerii sunt fiintele supreme !! \m/

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu vroiam sa aduc injurii pe blog dar mi se pare mie sau esti mai prost ca noaptea?Unde scrie ba ca sunteti o rasa superioara? demonstreaza

    RăspundețiȘtergere
  3. da ca bien zici cu ce sunt mai presus rockerii manelistilor? ca au plete ma lungi si sau din cap. si io-s roman si ascult manele, mai ales cand joc niste pariuri sportive online cu vecinii. aprac iti da mai multa forta de concentrare.

    RăspundețiȘtergere